Prima   -  Noutăți - Ședințe ale grupurilor de lucru privind aprobarea documentației de atribuire pentru achiziții repetate a serviciilor de proiectare

Ședințe ale grupurilor de lucru privind aprobarea documentației de atribuire pentru achiziții repetate a serviciilor de proiectare

10.04.2018   2028 accesări   ADR Nord

În incinta ADR Nord a avut loc marți, 10 aprilie, ședințe pentru aprobarea documentației de atribuire pentru achiziții repetate a serviciilor de proiectare în domeniul Alimentare cu apă și canalizare (AAC) și în domeniul Eficiența energetică a clădirilor publice (EECP). Procedurile au vizat proiectele „Îmbunătățirea serviciilor de alimentare cu apa și sanitație in orașul Fălești” (Lot NA 1) și „Îmbunătățirea serviciilor de alimentare cu apă și sanitație în municipiul Edineț” (Lot NA 2) și proiectele „Sporirea eficienței energetice a Liceului Teoretic «Dimitrie Cantemir» din municipiul Bălți” (Lot NE 1) și „Sporirea eficienței energetice a Gimnaziului «Iurie Boghiu» din satul Flămânzeni, raionul Sângerei” (Lot NE 2). 

Membrii grupurilor de lucru au luat act de modificările la documentația de atribuire. Modificările au fost făcute pentru a înlesni condițiile de calificare, în scopul atragerii mai multor operatori economici la ulterioarele proceduri de achiziții repetate.

Îndemnăm operatorii economici interesați să urmărească și să participe la procedurile de licitație anunțate pe site-ul ADR Nord.

Aceste proiecte sunt finanțate de Uniunea Europeană în cooperare cu proiectul „Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova”, care este implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) în parteneriat cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului și sprijinit financiar de Ministerul German pentru Cooperare Economică şi Dezvoltare (BMZ), Guvernul Suediei, Guvernul României și Agenţia Elveţiană pentru Dezvoltare şi Cooperare (SDC).

 
Comentarii (0) Adaugă comentariu
Nume, Prenume *: E-mail:
Comentariu * caractere rămase