Prima   -  Noutăți - Pe 19 iunie va fi organizată o vizită de studiu pentru jurnaliști în Regiunea de Dezvoltare Nord

Pe 19 iunie va fi organizată o vizită de studiu pentru jurnaliști în Regiunea de Dezvoltare Nord

05.06.2018   1389 accesări  

CINE: Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului (MADRM) și Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord, cu suportul proiectului „Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova”, implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).

CE: Organizează o vizită de studiu pentru jurnaliști la proiectele de dezvoltare regională.

UNDE: Regiunea de Dezvoltare Nord (orașul Bălți; orașul Costești și satul Duruitoarea Veche, raionul Râșcani; orașul Edineț, raionul Edineț; orașul Drochia, raionul Drochia).

CÂND: 19 iunie, 2018; 08.00 - 18.00

DETALII: În cadrul evenimentului, reprezentanții mass-media vor efectua o vizită la ADR Nord, unde vor participa la un club de presă cu directorul instituției, iar ulterior vor vizita proiectele de dezvoltare regională din Regiunea de Dezvoltare Nord:

  1. „Îmbunătățirea serviciilor de apă și canalizare în raionul Râșcani" (orașul Costești și satul Duruitoarea Veche, raionul Râșcani);
  2. „Conectarea Parcului Industrial «Edineț» la infrastructura de acces și utilitățile publice" (municipiul Edineț, raionul Edineț);
  3. „Renovarea centrului de sănătate Drochia «Anatolie Manziuc» prin eficientizare energetică" (orașul Drochia, raionul Drochia).

În cadrul vizitei de studiu, jurnaliștii vor avea posibilitatea să discute cu beneficiarii, managerii proiectelor și reprezentanții administrației publice locale.

Pentru participanți va fi asigurat prânzul și transportul. Agenda și detaliile logistice vor fi distribuite participanților cu câteva zile înainte de evenimentul propriu-zis.

Doritorii de a participa la eveniment sunt rugaţi să se înregistreze până vineri, 15 iunie, ora 16.00, la adresa de e-mail: comunicare.adrnord@gmail.com, serviciuldepresa@madrm.gov.md sau la tel: 0 (22) 204582.

Persoane de contact: Ecaterina Grigorean, ofițer de presă MADRM, e-mail: serviciuldepresa.mcdr@gmail.com, tel.: 0 (22) 204582, și/sau Ion Urușciuc, specialist în comunicare ADR Nord, e-mail: comunicare.adrnord@gmail.com, tel.: 0 (231) 29682.

Comentarii (0) Adaugă comentariu
Nume, Prenume *: E-mail:
Comentariu * caractere rămase