Prima   -  Noutăți - Ședință de deschidere a ofertelor în cadrul unei proceduri repetate de licitație publică

Ședință de deschidere a ofertelor în cadrul unei proceduri repetate de licitație publică

12.10.2018   1717 accesări  

ADR Nord, în calitate de autoritate contractantă, a organizat vineri, 12 octombrie a.c., procedura de deschidere a ofertelor în cadrul licitației publice repetate privind contractarea serviciilor de proiectare a investițiilor în domeniul creșterii eficienței energetice pentru Instituția Publică Gimnaziul „Iurie Boghiu” din satul Flămânzeni, raionul Sângerei (Lot NE 2).

Pentru contractarea repetată a serviciilor de proiectare pentru Gimnaziul din Flămânzeni a fost prezentată o ofertă. Precizăm că în cadrul procedurii de licitație au fost înregistrate nouă scrisori de solicitare a documentației.

Desemnarea antreprenorului care va presta serviciul va fi decisă după ce comisia de evaluare va analiza oferta înregistrată.

Juristul ADR Nord, Ion Iliev, desemnat președinte al comisiei de evaluare a ofertelor, a deschis procedura de licitație, indicând scopul acesteia. Totodată, a amintit că procedurile de achiziții publice organizate de ADR Nord pentru valorificarea mijloacelor financiare din Acordurile de Finanțare semnate între Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) și ADR-uri se vor desfășura conform Regulamentului GIZ în domeniul Achizițiilor Publice.

Proiectul „Sporirea eficienței energetice a Gimnaziului «Iurie Boghiu» din satul Flămânzeni" este finanțat de Uniunea Europeană în cooperare cu proiectul „Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova”, care este implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) în parteneriat cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului și ADR Nord și sprijinit financiar de Ministerul German pentru Cooperare Economică şi Dezvoltare (BMZ), Guvernul Suediei, Guvernul României și Agenţia Elveţiană pentru Dezvoltare şi Cooperare (SDC).