Prima   -  Noutăți - Noi oportunități de colaborare cu mediul de afaceri din România, analizate la ADR Nord

Noi oportunități de colaborare cu mediul de afaceri din România, analizate la ADR Nord

09.03.2020   1335 accesări  

Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord, filiala Bălți a Camerei de Comerț și Industrie (CCI) a Republicii Moldova și Consulatul General al României la Bălți identifică noi posibilități de colaborare în vederea stabilirii noilor parteneriate cu mediul de afaceri de peste Prut.

Luni, 9 martie a.c., în cadrul unei ședințe de lucru în incinta ADR Nord, directorul Agenției, Maria Prisacari, consulul general al României la Bălți, Excelența Sa Petrișor Dumitrescu, și directorul filialei Bălți a CCI a RM, Galina Codița, au discutat despre noi oportunități de stabilire a unor parteneriate de colaborare cu antreprenori din România. La această întrunire au participat antreprenori IT din țara vecină.

Menționăm că ADR Nord și CCI a RM colaborează din anul 2013, în baza unui Acord de colaborare semnat de către directorii instituțiilor. De asemenea, ADR Nord și Consulatul General al României la Bălți colaborează activ în contextul organizării diferitor evenimente în regiune, printre care și Ziua Europei.