Prima   -  Noutăți - Au fost semnate actele de transmitere ce atestă costul investițional al bunurilor, lucrărilor și serviciilor în cadrul proiectului de îmbunătățire a serviciilor de alimentare cu apă în orașul Drochia, finanțat de UE

Au fost semnate actele de transmitere ce atestă costul investițional al bunurilor, lucrărilor și serviciilor în cadrul proiectului de îmbunătățire a serviciilor de alimentare cu apă în orașul Drochia, finanțat de UE

09.02.2022   527 accesări  

ADR Nord a transmis Primăriei orașului Drochia setul de documente ce atestă costul investițional al bunurilor și serviciilor achiziționate din sursele Uniunii Europene în cadrul unui proiect de îmbunătățire a serviciilor de alimentare cu apă în orașul Drochia, implementat de Agenție în perioada 2020-2021.

Evenimentul a avut loc miercuri, 9 februarie 2022, în incinta ADR Nord. Actele au fost semnate de către directorul ADR Nord, Maria Prisacari, și primarul orașului Drochia, Nina Cereteu.

Valoarea totală a proiectului constituie 92,24 mln lei, dintre care 85,76 mln lei  acordați de UE, și 6,47 mln lei - contribuție locală. Peste 20 de mii de locuitori ai orașului Drochia beneficiază de servicii modernizate de alimentare cu apă potabilă.

Măsura investițională „Îmbunătățirea serviciilor de alimentare cu apă în orașul Drochia” a fost finanțată de Uniunea Europeană și implementată de ADR Nord și proiectul „Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova" (MSPL). Proiectul MSPL este finanțat de Ministerul German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ) și implementat de GIZ Moldova în parteneriat cu Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale al Republicii Moldova.

#EU4Moldova #ÎmpreunăMaiPuternici #EchipaEuropa