Prima   -  Oportunități de finanțare - Concurs cu privire la selectarea a două orașe interesate în elaborarea și două orașe interesate în actualizarea Programelor de Revitalizare Urbană în cadrul proiectului „Dezvoltare urbană sustenabilă în Regiunea de Dezvoltare Nord”

Concurs cu privire la selectarea a două orașe interesate în elaborarea și două orașe interesate în actualizarea Programelor de Revitalizare Urbană în cadrul proiectului „Dezvoltare urbană sustenabilă în Regiunea de Dezvoltare Nord”

14.07.2022   504 accesări  

Apelul curent este o acțiune organizată în cadrul proiectului „Dezvoltare urbană sustenabilă în Regiunea de Dezvoltare Nord”. Proiectul este realizat de  Agenția de Dezvoltare Regională Nord din sursele Fondului de granturi regionale pentru dezvoltare urbană.

Fondul de granturi regionale pentru dezvoltare urbană este un instrument al Solidarity Fund PL în Moldova, finanțat de Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Polonia în cadrul programului polonez de cooperare pentru dezvoltare  Polish aid și este implementat în parteneriat cu Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale al Republicii Moldova.

Scopul apelului de propuneri este de a susține, inclusiv prin facilitarea procesului de elaborare/actualizare a Programelor de Revitalizare Urbană, implementarea instrumentelor de revitalizare urbană în orașele/municipiile selectate în baza criteriilor obiective și transparente.

Apelul este destinat orașelor și municipiilor din Regiunea de Dezvoltare Nord care doresc sa elaboreze sau să actualizeze Programele de Revitalizare Urbană, conform actelor de reglementare a domeniul de revitalizare urbană. Astfel, în cadrul concursului vor fi selectate 2 orașe care intenționează să elaboreze PRU și 2 orașe care intenționează să actualizeze PRU.  

Orașele interesate de concurs, vor descărca formularul de aplicare, disponibil aici, îl vor completa și expedia până la data de 25 iulie 2022 pe adresa de e-mail spsp.adrnord@gmail.com.

Comentarii (0) Adaugă comentariu
Nume, Prenume *: E-mail:
Comentariu * caractere rămase