Prima   -  Noutăți - A fost elaborat studiul de fezabilitate pentru implementarea proiectului de inaugurare a incubatorului de afaceri din comuna Larga, raionul Briceni

A fost elaborat studiul de fezabilitate pentru implementarea proiectului de inaugurare a incubatorului de afaceri din comuna Larga, raionul Briceni

25.11.2011   2746 accesări  

Studiul de fezabilitate pentru implementarea proiectului „Inaugurarea incubatorului de afaceri din comuna Larga - un factor important în activitățile privind măsurile active de ocupare a tineretului din regiune”, elaborat de Business Consulting Institute (BCI), a fost prezentat vineri, 25 noiembrie a.c., la Agenția de Dezvoltare Regională Nord (ADR Nord).

Studiul de fezabilitate a fost prezentat de către specialiștii BCI Mihai CASIAN, consultant finanțe și economie, și Iuliana CASIAN, expert în marketing și statistică. La prezentare au participat primarul de Larga, Radu URECHEANU, managerul proiectului de la Larga, Angela LARSCHI, precum și specialiști de la ADR Nord.

DESPRE PROIECT. Solicitantul proiectului din comuna Larga este Primăria comunei Larga, raionul Briceni. Suma totală a proiectului este 8 218 915 lei, din care 3 820 446 de lei solicitați din sursele Fondului Național pentru Dezvoltare Regională (FNDR). După etapa de elaborare a proiectului tehnic, proiectul de la Larga va fi lansat oficial și implementat, timp de 12 luni, de ADR Nord.