Prima   -  Noutăți - Proiectul tehnic de la Otaci, analizat în cadrul unei ședințe de lucru la ADR Nord

Proiectul tehnic de la Otaci, analizat în cadrul unei ședințe de lucru la ADR Nord

09.12.2011   2930 accesări  

BĂLȚI, 9 decembrie | În cadrul unei ședințe de lucru la Agenția de Dezvoltare Regională Nord (ADR Nord) s-a pus în discuție proiectul tehnic privind construcția sistemului de canalizare și a stației de epurare din orașul Otaci, raioul Ocnița, așa cum prevede proiectul „Servicii calitative de apă și canalizare în orașul Otaci pentru un mediu curat în Regiunea Nord”, gestionat de ADR Nord.

La ședință au participat directorul ADR Nord, Ion BODRUG, șeful Secției management proiecte de la ADR Nord, Constantin BÂNDIU, primarul de Otaci, Vasile TRAGHIRA, și autorul proiectului tehnic pentru proiectul de la Otaci, Albert CARAS, de la Î.I. „Pasecnik”.

Beneficarul proiectului „Servicii calitative de apă și canalizare în orașul Otaci pentru un mediu curat în Regiunea Nord” este Primăria orașului Otaci. Proiectul a fost lansat în data de 8 iulie a.c. Obiectivul general al proiectului este extinderea și modernizarea sistemului de apă și canalizare al orașului Otaci. Suma totală a proiectului constituie 25.559.700 de lei, sumă solicitată integral din sursele Fondului Național pentru Dezvoltare Regională (FNDR). Durata de implementare a proiectului este de 24 luni.