Prima   -  Noutăți - Ședință de lucru la ADR Nord în privința unui proiect de salubrizare la Soroca

Ședință de lucru la ADR Nord în privința unui proiect de salubrizare la Soroca

17.01.2012   2494 accesări  

BĂLȚI, 17 ianuarie | Primarul de Soroca, Elena BONDARENCO, și viceprimarul de Soroca pentru construcții, urbanism și servicii comunale, Mihail GRABCIUC, au efectuat o vizită de lucru la Agenția de Dezvoltare Regională Nord (ADR Nord) în cadrul proiectului „Stabilirea unui sistem de management integrat al deșeurilor menajere solide în Regiunea de Dezvoltare Nord”.

Cu această ocazie, în cadrul unei ședințe la care au participat inginerul-șef de la Institutul de proiectări „Iprocom” Î.S., Fiodor BOSCANEANU, și directorul SRL „Avensa”, Angela CAȘCAVAL, s-a convenit că „Improcom” Î.S. va proiecta poligonul de deșeuri, drumurile de acces și platforma pentru dejecții animaliere, iar SRL „Avensa” va proiecta stația de sortare a deșeurilor și platformele pentru containere.

Toate obiectele menționate vor fi amplasate în or. Soroca și localitățile adiacente. Proiectanții și Primarul de Soroca au convenit să se întîlnească vineri, 20 ianuarie a.c., la terenurile unde vor fi construite aceste obiecte.