Prima   -  Noutăți - Membrii Biroului executiv al CRD Nord s-au întrunit în ședință

Membrii Biroului executiv al CRD Nord s-au întrunit în ședință

18.01.2012   1599 accesări  

BĂLȚI, 17 ianuarie | O nouă ședință a Biroului executiv al Consiliului Regional pentru Dezvoltare Nord (CRD Nord) a avut loc în incinta Agenției de dezvoltare regională Nord (ADR Nord), în ajunul celei de-a II-a Ședințe ordinare a CRD Nord, programată pentru data de 19 ianuarie a.c.

În cadrul ședinței, membrii Biroului (vezi punctul 8), din care fac parte toți cei 11 președinți de raioane, primarul de Bălți, primarul de Petreni, raionul Drochia, directorul CONTACT-Bălți și directorul S.R.L. „Roșiori-Lux", au discutat, în general, despre subiectele-cheie incluse în agenda următoarei ședințe a CRD Nord, precum și despre cele mai importante aspecte ce țin de procesul de dezvoltare a Regiunii Nord.

Așa cum au stabilit la o întrunire anterioară, membrii Biroului au convenit să organizeze cu regularitate ședințe de acest gen, în vederea eliminării dificultăților ce țin de conlucrarea autorităților locale cu ADR Nord.

Joi, 19 ianuarie a.c., începînd cu ora 10.30, va avea loc cea de a II-a ședință ordinară a CRD Nord. Detalii despre acest eveniment AICI.