Prima   -  Noutăți - ADR Nord va lansa proiectul „Iluminare stradală eficientă în comuna Tătărăuca Veche”

ADR Nord va lansa proiectul „Iluminare stradală eficientă în comuna Tătărăuca Veche”

25.04.2012   2368 accesări  

TĂTĂRĂUCA VECHE, SOROCA, 26 aprilie, ora 10:00. Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor (MDRC), Agenția de Dezvoltare Regională Nord (ADR Nord) și Primăria comunei Tătărăuca Veche, raionul Soroca, organizează evenimentul de lansare a proiectului de dezvoltare regională „Iluminare stradală eficientă în comuna Tătărăuca Veche”. Evenimentul de lansare a proiectului va avea loc în sala de festivități, etaj 2, a Gimnaziului „Eva Gudumac”.

Menționăm că este vorba despre un proiect-pilot în Republica Moldova, al cărui obiectiv general este crearea sistemului de iluminare stradală în cele 6 localități ale comunei Tătărăuca Veche. În rezultatul implementării proiectului, în comuna Tătărăuca Veche va fi instalat un sistem modern de iluminare stradală, de care vor beneficia în jur de 2200 de locuitori. Costul investiției este de 800.000 de lei și este acoperit de proiectul „Modernizarea serviciilor publice locale în Republica Moldova”, implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Acest proiect este unul dintre proiectele din Regiunea de Dezvoltare Nord, implementate de ADR Nord.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Persoană de contact: Igor NEAGA, consultant GIZ, tel. (231) 29779; mob.: 069128419; e-mail: igor.neaga@giz.de, adrnord@gmail.com.

Agenda evenimentului este disponibilă AICI.

Proiectul „Modernizarea serviciilor publice locale în Republica Moldova” este implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) și este sprijinit financiar de către Ministerul German pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (BMZ), Agenția Suedeză pentru Dezvoltare și Cooperare Internațională (Sida) și Ministerul Afacerilor Externe al României. Suportul este acordat prin intermediul Agențiilor de Dezvoltare Regională. Totodată, proiectul acordă asistență la programarea și planificarea regională.