Prima   -  Noutăți - Vizită de monitorizare la proiectul din Biruința

Vizită de monitorizare la proiectul din Biruința

07.05.2012   1311 accesări  

BIRUINȚA, 7 mai 2012. Un grup de specialiști de la Agenția de Dezvoltare Regională Nord (ADR Nord) au efectuat o vizită de documentare și monitorizare la proiectul pe care îl implementează în Biruința, raionul Sîngerei.

În cadrul unei ședințe, la care au participat primarii de Biruința și de Alexăndreni, s-a discutat despre evaluarea situației curente a obiectului din Biruința și despre preluarea lucrărilor de construcții a platformelor din cadrul proiectului de către operatorul SRL „VALIS”. SRL „VALIS” va construi 31 platforme din cele 51 planificate inițial în proiect (20 au fost construite de SRL „GEOCORP”).

Proiectul „Finisarea construcției poligonului pentru acumularea, sortarea și valorificarea deșeurilor menajere pentru 3 primării (7 localități): or. Biruința, Alexăndreni (s. Alexăndreni, s. Heciul Vechi, s. Grigorești, s. Tîplești, s. Țîpletești), s. Heciul Nou” a fost lansat în data de 22 martie 2011. Solicitantul proiectului este Primăria orașului Biruința, raionul Sîngerei. Suma totală a proiectului este de 6 091 195,00 lei, din care 4 287 617,76 lei vor fi alocați de Fondul Național de Dezvoltare Regională (FNDR).