Prima   -  Noutăți - INVITAȚIE la ședința ordinară a Consiliului Regional pentru Dezvoltare Nord

INVITAȚIE la ședința ordinară a Consiliului Regional pentru Dezvoltare Nord

16.05.2012   1940 accesări  

18 MAI 2012, ORA 14.30, SALA DE ȘEDINȚE („REGISTRU”), STR. V. ALECSANDRI, 8A, MUN. BĂLȚI | Agenția de Dezvoltare Regională Nord (ADR Nord) organizează ședința ordinară a Consiliului Regional pentru Dezvoltare Nord (CRD Nord).

La ședința CRD Nord  vor participa ministrul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, Marcel RĂDUCAN; membrii CRD Nord; specialiști de la ADR Nord.

Sînt invitați reprezentanții mass-media locale și naționale.

Ședința va fi prezidată de președintele CRD Nord, Ion PAREA, și va avea incluse în ordinea de zi următoarele subiecte:

1Audierea Raportului de evaluare a Notelor conceptuale a proiectelor depuse în cadrul Apelului de propuneri de proiecte și stabilirea listei proiectelor prioritare;

2Audierea Raportului privind implementarea proiectelor de dezvoltare regională;

3. Actualizarea Strategiei de Dezvoltare Regională Nord și elaborarea Planului Operațional Regional Nord 2013-2015.

În cadrul ședinței, vor avea loc dezbateri pe marginea Raportului de evaluare a notelor conceptuale de propuneri de proiecte, care urmează a fi aprobat de către membrii CRD Nord.

Prima ședință a noii componențe a CRD Nord a avut loc în data de 13 septembrie 2011. Ultima ședință a avut lor în data de 19 ianuarie 2012.

Date de contact pentru informații suplimentare: tel. (231) 6-19-80; e-mail: adrnord@gmail.com.

CRD Nord este structura regională deliberativă, fără personalitate juridică, constituită în vederea elaborării, coordonării și monitorizării politicii de dezvoltare regională la nivelul Regiunii de Dezvoltare Nord (RDN), formate din municipiul Bălți și raioanele Briceni, Dondușeni, Drochia, Edineț, Fălești, Florești, Glodeni, Ocnița, Rîșcani, Sîngerei și Soroca. Consiliul Regional are 48 de membri, fiind alcătuit din președinții raioanelor componente, primarul municipiului Bălți și cîte un reprezentant al asociațiilor de primari, societății civile și sectorului privat din fiecare raion și municipiu al RDN. Membrii Consiliului Regional își exercită atribuțiile cu titlu gratuit. Pentru mai multe detalii despre CRD Nord, CLICK AICI.

COMPONENȚA CRD NORD (.pdf)