Prima   -  Noutăți - Start ETAPEI DOI a celui de-al 2-lea Apel de Propuneri de Proiecte

Start ETAPEI DOI a celui de-al 2-lea Apel de Propuneri de Proiecte

23.05.2012   2553 accesări  

Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor și Agenția de Dezvoltare Regională Nord au dat startul ETAPEI DOI a celui de-al 2-lea Apel de Propuneri de Proiecte (APP 2).

ETAPA DOI constă în elaborarea și depunerea cererilor complete de finanțare în rezultatul notelor conceptuale selectate și aprobate de Consiliul Regional pentu Dezvoltare Nord. Potrivit regulamentului APP 2, documentația tehnică și cererea de finanțare vor fi depuse în termen de 60 de zile calendaristice de la data publicării oficiale a listei notelor conceptuale de proiecte aprobate de consiliile regionale pentru dezvoltare. ETAPA DOI a APP 2 va dura pînă în data de 19 iulie 2012, ora 16:00.

DESCĂRCAȚI Instrucțiunea pentru utilizatori privind înaintarea propunerilor de proiecte pentru finanțare din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională

Notele conceptuale de propuneri de proiecte care au fost acceptate în ETAPA DOI a APP 2 au fost evaluate și aprobate la ședința Consiliului Regional pentru Dezvoltare Nord din 18 mai a.c.

DESCĂRCAȚI Lista notelor conceptuale de propuneri de proiecte care trec în ETAPA DOI a APP 2

DESCĂRCAȚI Formularul complet de cerere de finanțare

DESCĂRCAȚI Documentele-suport ce vor fi depuse odată cu cererea completă de finanțare