Prima   -  Noutăți - Vizită în teren la proiectul din Larga, Briceni

Vizită în teren la proiectul din Larga, Briceni

11.09.2012   3861 accesări  

LARGA, BRICENI, 11 septembrie 2012. Un grup de specialiști, printre care și Constantin BÂNDIU, șef Secție management proiecte la Agenția de Dezvoltare Regională Nord, a efectuat o vizită în teren în comuna Larga, raionul Briceni, unde, în curînd, va demara implementarea proiectului „Inaugurarea incubatorului de afaceri din comuna Larga - un factor important în activitățile privind măsurile active de ocupare a tineretului din regiune”.

Vizita în teren a fost efectuată în vederea obținerii autorizației de construcții și suprapunerii proiectului tehnic la situația reală pe teren. De asemenea, actorii implicați în procesul de implementare a proiectului au analizat, împreună cu experți din cadrul Centrului „CONTACT”, mai multe detalii în privința petrecerii unei campanii de conștientizare despre importanța și rezultatele implementării proiectului din comuna Larga.

DESPRE PROIECT. Solicitantul proiectului din comuna Larga este Primăria comunei Larga, raionul Briceni. Suma totală a proiectului este 5608,74 mii lei, din sursele Fondului Național pentru Dezvoltare Regională. Suma aprobată pentru proiect în 2012 este de 3150,80 mii lei. Proiectul din Larga, care se înscrie în prioritatea doi a Strategiei de Dezvoltare Regională Nord - susținerea dezvoltării sectorului privat și a pieței forței de muncă - va fi implementat, timp de 12 luni, de ADR Nord.