Prima   -  Noutăți - Training în Polonia: Pregătirea proiectelor strategice și de infrastructură

Training în Polonia: Pregătirea proiectelor strategice și de infrastructură

29.10.2012   3045 accesări  

VARȘOVIA, POLONIA, 21-28 octombrie 2012. Svetlana BAZATIN, specialist în finanțe și contabilitate la Agenția de Dezvoltare Regională Nord, a participat, împreună cu o echipă de specialiști de la Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, la un training organizat în cadrul unui proiect de consolidare a capacităților instituționale a administrației publice în Republica Moldova în domeniul pregătirii proiectelor strategice și de infrastructură.

Proiectul este implementat de Ministerul Dezvoltării Regionale al Republicii Polone prin intermediul fondurilor Ministerului Afacerilor Externe polonez.

Participanții la training s-au întîlnit cu reprezentanți ai Ministerului Dezvoltării Regionale polonez, cu Subsecretarul de Stat al Poloiei, Konrad NIKLEWICZ, precum și cu Ambasadorul Republicii Moldova în Polonia, Iurie BODRUG.

Trainingul din Polonia a fost o excelentă oportunitate pentru participanții din Republica Moldova de a învăța din experianța poloneză în domeniul pregătirii proiectelor strategice și de infrastructură.