Prima   -  Noutăți - Vizită de monitorizare la proiectul de inaugurare a incubatorului de afaceri din comuna Larga, Briceni

Vizită de monitorizare la proiectul de inaugurare a incubatorului de afaceri din comuna Larga, Briceni

04.12.2012   2970 accesări  

Larga, Briceni, 4 decembrie 2012. Șeful Secției management proiecte de la ADR Nord, Constantin Bândiu, primarul de Larga, Radu Urechean, și operatorul economic din cadrul proiectului „Inaugurarea incubatorului de afaceri din comuna Larga - un factor important în activitățile privind măsurile active de ocupare a tineretului din regiune”, reprezentat de către directorul SRL „VALIS”, Vasile Herdic, au efectuat o vizită în teren în cadrul proiectului menționat.

În cadrul acestei vizite de monitorizare, părțile au convenit să fie finalizate lucrările până în data de 12 decembrie a.c., astfel încât în data de 14 decembrie a.c. să aibă loc recepția la terminarea lucrărilor.

DESPRE PROIECT. Solicitantul proiectului din comuna Larga este Primăria comunei Larga, raionul Briceni. Suma totală a proiectului este 5608,74 mii lei, bani din sursele Fondului Național pentru Dezvoltare Regională. Suma aprobată pentru proiect în 2012 este de 3150,80 mii lei. Proiectul din Larga se înscrie în prioritatea doi a Strategiei de Dezvoltare Regională Nord - susținerea dezvoltării sectorului privat și a pieței forței de muncă.

EVOLUȚIA PROIECTULUI ÎN IMAGINI