Prima   -  Noutăți - Reprezentanți de la Ambasada SUA la Chișinău, în vizită la ADR Nord

Reprezentanți de la Ambasada SUA la Chișinău, în vizită la ADR Nord

06.12.2012   3865 accesări  

Bălți, 6 decembrie 2012. Lauren Perlaza, prim secretar pentru cultură și presă de la Ambasada Statelor Unite ale Americii la Chișinău, și Tamara Țurcan, directorul Centrului de Resurse American al Ambasadei SUA la Chișinău, s-au întâlnit cu Ion Bodrug, director ADR Nord, și Matthew Stahlman, voluntarul american de la Corpul Păcii care activează în cadrul ADR Nord din august 2012.

În cadrul întrevederii din această după-amiază s-a discutat despre eventualele piste de colaborare dintre ADR Nord și Ambasada SUA la Chișinău. Totodată, directorul Ion Bodrug le-a prezentat oaspeților agenția noastră, menționând, cu această ocazie, buna colaborare pe care ADR Nord o are cu voluntarul american de la Corpul Păcii.

Ulterior, reprezentanții Ambasadei SUA și directorul ADR Nord s-au întâlnit, în incinta Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți, cu rectorul instituției, prof. univ. dr. hab Gheorghe Popa. Printre subiectele discutate cu rectorul universității a fost și posibilitatea unei colaborări mai strânse cu American Corner din Bălți.