Prima   -  Noutăți - Programul „PARE 1+1” a fost prelungit! Înregistrează-te ACUM!

Programul „PARE 1+1” a fost prelungit! Înregistrează-te ACUM!

18.04.2013   1555 accesări  

Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) continuă implementarea Programului de Atragere a Remitențelor în Economie - „PARE 1+1”. Lucrătorii migranți și rudele de gradul întâi ale acestora, care doresc să investească în inițierea sau extinderea unei afaceri, sunt invitați la ODIMM pentru a se înregistra la Programul „PARE 1+1”.

Programul își propune atingerea unui obiectiv social extrem de valoros și anume informarea și instruirea lucrătorilor migranți în domeniul antreprenorial, contribuind la reintegrarea în societate a cetățenilor moldoveni care au fost nevoiți să plece la muncă în străinătate. În cadrul cursurilor antreprenoriale, beneficiarii sunt asigurați cu informație, cunoștințe și materiale didactice în domeniul înregistrării unei afaceri, management, marketing, planificarea afacerii. În cadrul următoarei etape, solicitanții pot obține un grant pentru crearea sau dezvoltarea afacerilor, fiind ulterior tutelați pe parcursul unei perioade de 24 de luni.

Programul este desfășurat în baza regulii „1+1”, care prevede că fiecare leu investit din remitențe va fi suplinit cu un leu din cadrul PARE. Suma maximă a finanțării acordată constituie 200 mii lei.

Pentru alte detalii, vă rugăm să consultați pagina www.odimm.md sau să telefonați la (0 22) 22 57 99.