Prima   -  Noutăți - Lucrările de reconstrucție a sistemului de canalizare din Otaci au fost reluate

Lucrările de reconstrucție a sistemului de canalizare din Otaci au fost reluate

19.04.2013   2015 accesări  

Otaci, Ocnița, 18 aprilie 2013. Implementarea subproiectului de reconstrucție a sistemului de canalizare din Otaci, parte a proiectului „Servicii calitative de apă și canalizare în orașul Otaci pentru un mediu curat în Regiunea Nord”, a fost analizată în cadrul unei vizite de monitorizare la fața locului, în timpul căreia s-a discutat despre situația la proiect în urma condițiilor climaterice, precum și despre calitatea lucrărilor executate și a celor care urmează a fi executate.

Deoarece condițiile climaterice sunt favorabile, lucrările de reconstrucție a sistemului de canalizare pot continua în ritm accelerat, în vederea îndeplinirii acestora conform graficului de execuție stabilit.

Ședința de monitorizare, prezidată de către șeful Secției management proiecte (ADR Nord), Constantin Bândiu, i-a reunit pe primarul de Otaci, Vasile Traghira, autorul de proiect de la Î.I. „Pasecinic”, Albert Caras, responsabilul tehnic, Marina Barâșpoli, directorul SRL „Valis”, Vasile Herdic, și specialistul în elaborarea, implementarea și monitorizarea proiectelor ADR Nord, Ion Iliev.

Menționăm că, în prezent, este în desfășurare construcția sistemului de canalizare și a stației de epurare. Lucrările de reconstrucție a apeductului au fost finalizate în iulie 2012.