Prima   -  Noutăți - Viceprim-ministrul Valeriu Lazăr s-a întâlnit, la inițiativa ADR Nord, cu oamenii de afaceri din Bălți

Viceprim-ministrul Valeriu Lazăr s-a întâlnit, la inițiativa ADR Nord, cu oamenii de afaceri din Bălți

26.07.2013   2331 accesări  

Bălți, 25 iulie 2013. La inițiativa Agenției de Dezvoltare Regională Nord (ADR Nord), viceprim-ministrul, ministrul Economiei, Valeriu Lazăr, s-a întâlnit cu mai mulți oameni de afaceri din municipiul Bălți.

Oamenii de afaceri bălțeni au avut posibilitate să discute cu înaltul oficial despre un șir de probleme caracteristice mediului de afaceri local, dar și despre alte probleme de natură socio-economică. La întrevedere au mai participat încă doi funcționari din cadrul Guvernului: viceministrul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, Liviu Oboroc, și viceministrul Economiei, Dumitru Godoroja.

„Astăzi am avut posibilitatea să mișcăm câteva proiecte aici, la Bălți. Cred că oricare ar fi simpatiile noastre politice, avem nevoie, în primul rând, de satisfacție profesională, morală, ca să avem sentimentul că facem bine ceea ce facem și să lăsăm în urma noastră lucruri frumoase. Or lucrurile frumoase înseamnă, în primul rând, anumite proiecte dezvoltate, locuri de muncă, impozite, programe sociale etc.”, a menționat viceprim-ministrul, care este și președintele Consiliului Național de Coordonare a Dezvoltării Regionale (CNCDR).

Directorul ADR Nord, Ion Bodrug, i-a mulțumit viceprim-ministrului Valeriu Lazăr pentru că a dat curs inițiativei ADR Nord.

Joi, 25 iulie curent, în municipiul Bălți a fost lansat Parcul Industrial „Răut”, eveniment la care au participat factori de decizie din mai multe ministere în frunte cu viceprim-ministrul Valeriu Lazăr.