Prima   -  Noutăți - Administrarea website-ului RDN, tema unui training pentru reprezentanții APL și ONG din regiune

Administrarea website-ului RDN, tema unui training pentru reprezentanții APL și ONG din regiune

01.10.2013   3696 accesări  

Bălți, 1 octombrie 2013. Un grup de reprezentanți ai autorităților publice locale din raioanele Regiunii de Dezvoltare Nord (RDN) au fost instruiți, în cadrul unui training, cum să administreze editorial și tehnic website-ul RDN www.regio.md, creat în cadrul proiectului „Facilitarea promovării potențialului Regiunii de Dezvoltare Nord”.

Lucrările de creare a website-ului regional www.regio.md au fost finalizate. Website-ul va fi lansat oficial către sfârșitul lunii noiembrie / începutul lunii decembrie curent. În timpul de până la lansarea publică a website-ului, administratorii www.regio.md vor putea studia specificul de lucru al platformei și vor actualiza paginile dedicate fiecărui raion. Totodată, website-ul va conține și o pagini dedicate ONG-urilor din regiune. Acestea urmează a fi create la solicitare. ADR Nord, cu suportul companiei ce a creat website-ul, va oferi suport partenerilor implicați în proiect. Rezultatul final va fi un website în 3 limbi (română, engleză și rusă), prin intermediul căruia va fi promovat, cu aportul APL și ONG din regiune, potențialul economic, cultural și turistic al RDN.

Proiectul „Facilitarea promovării potențialului Regiunii de Dezvoltare Nord” este sprijinit financiar de Corpului Păcii SUA în Moldova, prin intermediul Programului Granturilor Mici, și este implementat de ADR Nord, în parteneriat cu Centrul CONTACT-Bălți și Alianța Centrelor Comunitare de Acces la Informație și Instruire din Moldova (Infonet), 8 Consilii raionale din RDN, Primăria Edineț și Primăria Bălți.