Prima   -  Noutăți - Vizită de lucru la proiectul de modernizare a infrastructurii de apă și canalizare la Parcul Industrial „Răut”

Vizită de lucru la proiectul de modernizare a infrastructurii de apă și canalizare la Parcul Industrial „Răut”

26.03.2014   2124 accesări  

Bălți, 25 martie 2014. Specialiștii Secției managementul proiectelor a Agenției de Dezvoltare Regională Nord (ADR Nord) au efectuat o vizită de lucru în vederea suprapunerii documentației tehnice cu situația din teren la proiectul „Susținerea dezvoltării sectorului industrial în Regiunea de Dezvoltare Nord prin reabilitarea și modernizarea infrastructurii de apă și canalizare pentru Parcul Industrial de pe teritoriul S.A. «Răut» din municipiul Bălți”.

Proiectul prevede construcția rețelei de apeduct exterior și reconstrucția rețelei de apeduct interior, precum și curățarea sistemului de canalizare interioară de pe teritoriul Parcului Industrial „Răut”.

Valoarea totală estimativă a proiectului de la Parcul Industrial „Răut”, înaintat de Primăria Bălți și implementat de ADR Nord, este de 14 440 000 de lei, bani solicitați din sursele Fondului Național pentru Dezvoltare Regională. Pentru anul 2014, Consiliul Național de Coordonare a Dezvoltării Regionale a alocat pentru implementarea acestui proiect 4 milioane de lei.