Prima   -  Noutăți - Chestionar BNS pentru utilizatorii de statistică regională și locală

Chestionar BNS pentru utilizatorii de statistică regională și locală

18.05.2015   1231 accesări  

Biroul Național de Statistică, cu sprijinul Uniunii Europene, implementează proiectul „Îmbunătățirea statisticii regionale în Republica Moldova”. Detalii despre acest proiect se găsesc la adresa http://www.statistica.md/pageview.php?l=ro&idc=486&, iar informațiile statistice disponibile pentru diverse categorii de utilizatori pot fi găsite la următoarea adresă http://www.statistica.md/pageview.php?l=ro&idc=349.

În calitate de potențial utilizator de informații statistice, vă adresăm rugămintea să completați un chestionar privind nevoile utilizatorilor, gradul de satisfacție privind informațiile statistice disponibile la nivel regional și local, precum și opțiunile pentru îmbunătățirea serviciilor furnizate utilizatorilor. Opinia dumneavoastră este foarte importantă pentru desfășurarea acestui proiect și îmbunătățirea statisticii regionale în Republica Moldova.

Pentru a completa chestionarul, aveți trei opțiuni.

1. Puteți să completați chestionarul în limba română, în format on-line, accesând butonul „ÎNCEPEȚI CHESTIONARUL” de la finalul mesajului

2. Puteți să completați chestionarul în format electronic - fișier Word, în limba română sau în limba rusă. Pentru aceasta puteți descărca chestionarele:

- versiunea în limba română: https://mail.gfa-esra.md:5001/fbsharing/njZBUkvM  sau

- versiunea în limba rusă: https://mail.gfa-esra.md:5001/fbsharing/ItCQYM9H  

Vă rugăm să transmiteți chestionarul completat la adresa de e-mail: info@statreg-moldova.eu

3. Dacă doriți să ne transmiteți chestionarul în format tipărit, vă rugăm să-l depuneți la Oficiul Statistic din raionul dumneavoastră. Adresele acestor oficii pot fi găsite aici: http://www.statistica.md/pageview.php?l=ro&idc=23&id=2308

Pentru orice detalii suplimentare, transmiteți o solicitare la adresa info@statreg-moldova.eu.