Prima   -  Noutăți - Colectivul ADR Nord a participat la o lecție de dicție și discurs public cu Vera Nastasiu

Colectivul ADR Nord a participat la o lecție de dicție și discurs public cu Vera Nastasiu

01.04.2016   2460 accesări   ADR Nord

Colectivul Agenției de Dezvoltare Regională (ADR) Nord împreună cu studenți și profesori de la Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți au avut parte vineri, 1 aprilie, de o lecție de dicție și discurs public cu jurnalista Vera Nastasiu, trainder Dictie.md. Jurnalista a venit la universitatea din Bălți la invitația directorului ADR Nord, Ion Bodrug.

Lecția despre arta de a vorbi frumos, clar și corect, deopotrivă cu experiența Verei Nastasiu în acest domeniu, a trezit interes, acest lucru putându-se citi pe fețele participanților la eveniment.

Potrivit site-ului Dictie.md, campania „Dicție cu Suflet”, lansată acum trei ani, este un proiect social care și-a pus drept scop să ajungă până la inimile celor care nu au suficiente posibilități pentru a se dezvolta și a primi instruirile de calitate necesare. Astfel, pe lângă instruirile din sala de curs, Vera Nastasiu își propune să ajungă lunar și în instituțiile de învățământ din țară.

Vera Nastasiu a absovit Facultatea de Filologie a Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă" din Chișinău. Este jurnalistă la „Noroc Media" și moderează un talk-show politic live. Acest fapt a cerut o vorbire clară, expresivă și persuasivă. Proiectul „Dicție cu Vera Nastasiu” a fost lansat la 30 septembrie 2013. Mai multe detalii despre proiectul Verei Nastasiu se găsesc pe site-ul Dictie.md.