Prima   -  Noutăți - Sesiune de informare pentru aplicanții notelor conceptuale în domeniul Dezvoltarea infrastructurii de afaceri, organizată de ADR Nord în contextul celei de-a II-a etape a Concursului de selectare a proiectelor de dezvoltare regională pentru perioada anilor 2017-2020

Sesiune de informare pentru aplicanții notelor conceptuale în domeniul Dezvoltarea infrastructurii de afaceri, organizată de ADR Nord în contextul celei de-a II-a etape a Concursului de selectare a proiectelor de dezvoltare regională pentru perioada anilor 2017-2020

09.06.2016   846 accesări   ADR Nord

Autoritățile publice locale (APL) ale căror note conceptuale pentru proiecte de dezvoltare regională în domeniul Dezvoltarea infrastructurii de afaceri au fost admise în etapa a II-a a Concursului de selectare a proiectelor de dezvoltare regională pentru perioada anilor 2017-2020  s-au reunit joi, 9 iunie, în incinta ADR Nord pentru a participa la o  sesiune de informare.

În cadrul ședinței, specialiștii ADR Nord au vorbit despre cadrul strategic sectorial pentru domeniul de intervenție Dezvoltarea infrastructurii de afaceri. Totodată, APL și reprezentanților APL li s-a atras atenția în privința completării corecte a cererii de finanțare, anexele acesteia și procedura de depunere a cererii complete de finanțare, conform instrucțiunii pentru utilizatori.

În acest context, directorul ADR Nord, Ion Bodrug, le-a sugerat participanților la ședință să acorde atenție sporită procedurii de completare a cererilor complete de finanțare. Printre detaliile tehnice la care directorul ADR Nord s-a mai referit a fost și posibilitatea pentru APL de a revizui denumirile proiectelor de dezvoltare regională, astfel încât acestea să exprime esența proiectelor.

Amintim că termenul limită pentru depunerea cererilor complete de finanțare în cadrul celei de-a II-a etape a Concursului de selectare a proiectelor de dezvoltare regională pentru perioada anilor 2017-2020 este data de 22 august 2016.

Menționăm că în perioada 7-10 iunie 2016, ADR Nord organizează sesiuni de informare privind specificul etapei a II-a a Concursului Propunerilor de Proiecte, lansat de MDRC în martie 2016. Sesiunile de informare vor fi desfășurate pentru toate cele șase domenii de intervenție: Infrastructura drumurilor regionale și locale; Aprovizionare cu apă şi sanitaţie; Managementul deșeurilor solide; Dezvoltarea infrastructurii de afaceri; Sporirea atractivității turistice; Eficiența energetică a clădirilor publice.

Fișiere anexate: