Prima Prima Contact Contact Harta Harta
  Abonare RSS
Noutăți / Agenția de Dezvoltare Regională Nord
Abonare      Dezabonare
Prima / Noutăți / Invitație pentru mass-media la conferința „Guvernanța regională: principii, modele și instrumente de suport”, organizată joi, 16 martie, la Chișinău
Invitație pentru mass-media la conferința „Guvernanța regională: principii, modele și instrumente de suport”, organizată joi, 16 martie, la Chișinău
Tipar
14.03.2017   ADR Nord  Accesari: 312 

Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor și Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord, în parteneriat cu Agenția Cehă pentru Dezvoltare și Royal HaskoningDHV, organizează o conferință cu genericul „Guvernanța regională: principii, modele și instrumente de suport”. Evenimentul va avea loc joi, 16 martie a.c., ora 10.00, în incinta Centrului de instruiri Keystone Moldova, str. Albișoara 42/1, Chișinău.

Conferința este organizată în cadrul proiectului-pilot „Dezvoltarea planificării strategice în Regiunea de Dezvoltare Nord, Moldova”, realizat de ADR Nord și Royal HaskoningDHV și finanțat cu aproximativ 92 de mii de euro de Guvernul Republicii Cehe prin intermediul Agenției Cehe pentru Dezvoltare.

Conferința va fi inaugurată de către viceministrul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, Anatol Usatîi; ambasadorul Republicii Cehe, Excelența Sa Zdeněk Krejčí; directorul ADR Nord, Ion Bodrug.

În cadrul conferinței vor fi prezentate rezultatele proiectului-pilot „Dezvoltarea planificării strategice în Regiunea de Dezvoltare Nord, Moldova”, precum și publicațiile „Manualul Strategiei de brand pentru Regiunea de Dezvoltare Nord, Moldova” și „Manualul utilizatorului QGIS. Versiunea: 2.0”, editate în cadrul proiectului-pilot. Totodată, vor fi promovate metode moderne de planificare strategică (Sistemului Informațional Geografic [GIS] și branding-ul regional) și vor fi prezentate informații relevante despre sporirea gradului de informare în privința datelor în domeniul dezvoltării regionale.

Evenimentul va reuni reprezentanţi ai autorităţilor publice centrale, locale, furnizori de date, organizaţii donatoare și reprezentanți ai mediului de afaceri din Republica Moldova.


Plaseaza articolul in:
google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
Comentarii (0) Adauga comentariu
Nume:
Comentariu:
Prima / Noutăți / Invitație pentru mass-media la conferința „Guvernanța regională: principii, modele și instrumente de suport”, organizată joi, 16 martie, la Chișinău
Actualizat: 21.05.2018
Vizitatori: 623714
Agenția de Dezvoltare Regională Nord Prima adrnord@gmail.com Contact Harta
Creat de Brand.md
Tel./Fax (+373) 231 61980
Email: adrnord@gmail.com

Copyright © 2018 Agenția de Dezvoltare Regională Nord
Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, Guvernul Republicii Moldova
Toate drepturile rezervate / Confidențialitate / Informație despre site
Sus