Prima Prima Contact Contact Harta Harta
  Abonare RSS
Noutăți / Agenția de Dezvoltare Regională Nord
Abonare      Dezabonare
Prima / Noutăți / Concurs de granturi mici pentru dezvoltarea regională, lansat de Ambasada Republicii Slovace la Chișinău
Concurs de granturi mici pentru dezvoltarea regională, lansat de Ambasada Republicii Slovace la Chișinău
Tipar
15.03.2017   Infotag   Accesari: 314 

Proiectele depuse trebuie să vizeze sectoarele de alimentare cu apă, salubritate și gestionarea deșeurilor solide. Se va acorda prioritate propunerilor care se concentrează pe investițiile mici, de exemplu: reconstituiri de conducte locale de apă și sisteme de canalizare, revitalizarea surselor de apă, conexiuni dintre clădiri la conductele de apă și sistemele de canalizare, montare sistemelor de purificare a apei potabile, sprijin în colectarea deșeurilor municipale, crearea locurilor specializare de colectare și reciclare a deșeurilor.

La concurs pot participa organizaţii neguvernamentale înregistrate, subiecții non-profit, autorități regionale și locale. Procedura de aplicare a proiectelor se va desfășura în două etape. În prima etapă candidații sunt încurajați să prezinte o scurtă descriere a proiectului, pe adresa skaid.sgmd@gmail.com. În a doua etapă, solicitanții selectați vor fi invitați să prezinte propunerea întregului proiect în baza formularului de cerere standard pentru contribuție financiară. 

Valoarea maximă a contribuției financiare nerambursabile este de 10 mii euro pentru fiecare proiect selectat. Numărul de proiecte selectate este limitat de bugetul alocat acestei cereri de propuneri, care este de 70 mii euro. Solicitanții pot cofinanța proiectele propuse din surse proprii.

Termenul limită pentru depunerea descrierilor scurte de proiect este data de 10 aprilie. Durata maximă a fiecărui proiect este de luni, începând de la data semnării Acordului între Agenția Slovacă pentru Dezvoltare și Cooperare Internațională și beneficiarul final.


Plaseaza articolul in:
google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
Comentarii (0) Adauga comentariu
Nume:
Comentariu:
Prima / Noutăți / Concurs de granturi mici pentru dezvoltarea regională, lansat de Ambasada Republicii Slovace la Chișinău
Actualizat: 21.05.2018
Vizitatori: 623714
Agenția de Dezvoltare Regională Nord Prima adrnord@gmail.com Contact Harta
Creat de Brand.md
Tel./Fax (+373) 231 61980
Email: adrnord@gmail.com

Copyright © 2018 Agenția de Dezvoltare Regională Nord
Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, Guvernul Republicii Moldova
Toate drepturile rezervate / Confidențialitate / Informație despre site
Sus