Prima Prima Contact Contact Harta Harta
  Abonare RSS
Noutăți / Agenția de Dezvoltare Regională Nord
Abonare      Dezabonare
Prima / Noutăți / Lucrările de eficientizare energetică a Centrului de sănătate „Anatolie Manziuc” din Drochia decurg conform graficului
Lucrările de eficientizare energetică a Centrului de sănătate „Anatolie Manziuc” din Drochia decurg conform graficului
Tipar
05.10.2017   ADR Nord  Accesari: 1086 

Evoluția implementării proiectului de eficientizare energetică a Centrului de sănătate „Anatolie Manziuc” din Drochia a fost monitorizată joi, 5 octombrie, de către directorul interimar al ADR Nord, Constantin Bândiu. Părțile implicate în realizarea proiectului de la Drochia au precizat că lucrările de eficientizare energetică a edificiului decurg conform graficelor de execuție. Antreprenorii au dat asigurări că graficele vor fi executate în termenii stabiliți și conform standardelor de calitate.

Prin realizarea acestui proiect se urmărește îmbunătăţirea accesului la asistenţa medicală calitativă în cadrul sistemului de sănătate raional, prin eficientizarea energetică a clădirii Centrului de sănătate „Anatolie Manziuc”. Se estimează că proiectul va contribui la eficientizarea energetică a clădirii Centrului de sănătate cu 21,4% anual, precum și la îmbunatăţirea serviciilor de diagnosticare medicală și ameliorare a indicatorilor de sănătate în regiunea. De asemenea, va promova şi spori nivelul de conştientizare a beneficiarilor proiectului în privința eficienţei energetice.

În rezultatul licitației publice, desfășurată anterior, valoarea lucrărilor de construcție-montaj se cifrează la 9.666.263 de lei. Consiliul Național de Coordonare a Dezvoltării Regionale (CNCDR) a aprobat alocarea a 4.000.000 de lei pentru lucrările ce urmează a fi efectuate pe parcursul anului 2017. Banii sunt alocați din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională.

 

 


Plaseaza articolul in:
google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
Comentarii (0) Adauga comentariu
Nume:
Comentariu:
Prima / Noutăți / Lucrările de eficientizare energetică a Centrului de sănătate „Anatolie Manziuc” din Drochia decurg conform graficului
Actualizat: 21.03.2018
Vizitatori: 579702
Agenția de Dezvoltare Regională Nord Prima adrnord@gmail.com Contact Harta
Creat de Brand.md
Tel./Fax (+373) 231 61980
Email: adrnord@gmail.com

Copyright © 2018 Agenția de Dezvoltare Regională Nord
Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, Guvernul Republicii Moldova
Toate drepturile rezervate / Confidențialitate / Informație despre site
Sus