Prima   -  Noutăți - Antreprenori din nordul Moldovei, instruiți cum să elaboreze planuri de afaceri

Antreprenori din nordul Moldovei, instruiți cum să elaboreze planuri de afaceri

21.05.2018   380 Accesări   ADR Nord

O sesiune de instruire pentru un grup de antreprenori din Regiunea de Dezvoltare Nord are loc în perioada 21-23 mai în incinta Incubatorului de Afaceri Sângerei. Evenimentul este organizat, în parteneriat, de ADR Nord în cadrul proiectului „Liderism Economic al Antreprenorilor în Dezvoltarea Eficientă a Responsabilității Sociale” (LEADER), implementat de Asociaţia Obştească „Pro-Business Nord” și finanțat din Fondul Mondial al Sprijinului Evreiesc – World Jewish Relief din Marea Britanie.

ADR Nord participă la sesiunea de instruire în contextul implementării Programului regional sectorial (PRS) în domeniul sporirii atractivității turistice și PRS în domeniul Infrastructura de sprijin a afacerilor în Regiunea de Dezvoltare Nord.

Reieșind din prevederile celor două PRS, șefa Secției planificare strategică și programare a ADR Nord, Inga Cojocaru, le-a prezentat participanților la sesiune informații relevante despre cum să inițieze planuri de afaceri de succes.

După finalizarea sesiunii de instruire de la Incubatorul de Afaceri Sângerei, participanții la eveniment vor beneficia de asistență la distanță. Către sfârșitul lunii iunie a.c., antreprenorii își vor prezenta planurile de afaceri la un concurs. Cele mai bune planuri de afaceri urmează să fie finanțate prin intermediul proiectului „Liderism Economic al Antreprenorilor în Dezvoltarea Eficientă a Responsabilității Sociale” (LEADER).

 
Comentarii (0) Adaugă comentariu
Nume, Prenume *: E-mail:
Comentariu * caractere rămase
Arrow Prev

      

        

Arrow Next