Prima   -  Noutăți - Subiecte privind Revitalizarea Urbană, discutate într-o nouă ședință

Subiecte privind Revitalizarea Urbană, discutate într-o nouă ședință

26.11.2019   1933 accesări  

Reprezentanți ai Agențiilor de Dezvoltare Regională, specialiști din cadrul Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului (MADRM), reprezentanți ai „Solidarity Fund PL in Moldova” și reprezentanți ai opt orașe din țară unde, în acest an, au fost realizate proiecte de revitalizare urbană s-au reunit într-o nouă ședință de lucru. Evenimentul a avut loc marți, 26 noiembrie, în incinta MADRM.

Subiectele discutate au vizat rezultatele proiectelor implementate în orașe, provocările, conferința anuală ce urmează a fi organizată la începutul lunii decembrie etc.

Ședința de lucru a fost organizată în cadrul proiectului de dezvoltare regională „Suport pentru Guvernul Republicii Moldova în implementarea Strategiei Naționale de Dezvoltare Regională a Moldovei în domeniul politicii urbane și de dezvoltare urbană”, implementat de Ministerul Investițiilor și Dezvoltării Economice al Republicii Polone în parteneriat cu MADRM și Reprezentanța Fundației „Solidarity Fund PL”. Proiectul este susținut financiar din fondurile programului de cooperare poloneză pentru dezvoltare al Ministerului Afacerilor Externe al Poloniei - Polish Aid.