Prima   -  Noutăți - Activitatea ADR Nord în perioada pandemiei de coronavirus

Activitatea ADR Nord în perioada pandemiei de coronavirus

06.04.2020   2420 accesări   3 Comentarii

Stimați parteneri,

În perioada pandemiei de coronavirus, când țările lumii au fost luate pe nepregătite, miza omenirii constă în susținerea reciprocă. Și noi traversăm vremuri dificile, când nu este posibil să ne reunim, așa cum ne-am obișnuit, în cadrul unor ședințe de lucru, mese rotunde și alte evenimente importante.

De când a fost instituită starea de urgență în Republica Moldova, luând în considerare deciziile și recomandările autorităților, ADR Nord își organizează regimul de lucru în așa mod încât colegii noștri să reducă la maximum riscurile de contaminare cu noul coronavirus (COVID-19). În aceste condiții, am optat în mare parte pentru un regim de lucru la distanță. Mijloacele de comunicare on-line de care dispunem ne permit acest lucru.

Totodată, vă informăm că autoritățile au anunțat zile libere pentru angajații din sectorul bugetar în perioada 7-17 aprilie a.c., cu extindere ulterioară, în dependență de evoluția situației epidemiologice din țară. Având în vedere că ADR Nord desfășoară în prezent mai multe proceduri de achiziții publice, dar și alte activități ce nu pot fi amânate, suntem dispuși să cooperăm prin intermediul mijloacelor de comunicare on-line, inclusiv în această perioadă.

Ținem să vă reamintim că adrnord@gmail.com este adresa noastră de e-mail prin care asigurăm comunicarea oficială și transferul de informații către Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Consiliul Regional pentru Dezvoltare Nord, autoritățile publice locale și partenerii noștri de dezvoltare. E-mailul achizitii.adrnord@gmail.com este destinat părților interesate de licitațiile publice internaționale anunțate AICI și AICI. Totodată, în caz de necesitate, vă informăm că puteți contacta specialiștii Centrului de Informare și Consiliere în Afaceri din cadrul ADR Nord la e-mailul infocentru.adrnord@gmail.com.

Numerele de telefoane mobile disponibile pentru comunicare cu directorul instituției și șefii secțiilor se găsesc pe site-ul www.adrnord.md, la rubrica „Contacte”.

Ne exprimăm încrederea că, datorită instrumentelor de comunicare on-line, vom reuși să fim mai uniți ca niciodată, mai solidari, mai empatici și mai plini de recunoștință în această perioadă neobișnuită.

Frumoasa poveste a dezvoltării regionale în Republica Moldova a început acum zece ani și continuă într-un ritm tot mai dinamic, în pofida pandemiei care s-a abătut asupra noastră.

Vă prețuim pe toți și vă mulțumim pentru cooperare!

Vă dorim multă sănătate!

Comentarii (3) Adaugă comentariu

Ion Leahu / 10.07.2020 14:44
Cind se termina virusul?!

Răspunde
 

Mitioglo Valeriu / 06.04.2020 20:08
Bravo!

Răspunde
 

Anntreprenor / 06.04.2020 14:39
Multumim pentru informare. Sanatate!

Răspunde
 

Nume, Prenume *: E-mail:
Comentariu * caractere rămase