Prima   -  Noutăți - ÎN ATENȚIA SECTORULUI PRIVAT! Sesiuni de informare privind participarea la licitațiile publice inițiate de Agențiile de Dezvoltare Regională pentru proiectele de infrastructură susținute de GIZ, cu finanțare din Uniunea Europeană

ÎN ATENȚIA SECTORULUI PRIVAT! Sesiuni de informare privind participarea la licitațiile publice inițiate de Agențiile de Dezvoltare Regională pentru proiectele de infrastructură susținute de GIZ, cu finanțare din Uniunea Europeană

07.04.2020   604 accesări  

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, în calitate de partener al Agenției de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) și Agenției de Dezvoltare Regională (ADR) Nord acordă sprijin complementar sectorului privat, pentru a facilita participarea întreprinderilor din domeniul construcțiilor civile la licitațiile publice inițiate de Agențiile de Dezvoltare Regională pentru proiectele de infrastructură susținute de GIZ cu finanțare din Uniunea Europeană în domeniile: aprovizionarea cu apă, canalizare și eficiență energetică în clădirile publice.

În acest sens, CCI a RM vă invită să participați la o serie de sesiuni de informare cu experți din România și Republica Moldova pe platforma on-line Cisco Webex Meetings Bussiness:

► 9 aprilie 2020 - „Sesiune de informare privind procedurile de achiziții publice conform regulilor Uniunii Europene (Regulamentul adaptat PRAG UE)”.

Înregistrarea participanților: 09:30 - 10:00 (AGENDA)

► 10 aprilie 2020 - „Sesiune de informare privind Crearea de Consorții în atribuirea contractelor de achiziții publice conform Directivelor Uniunii Europene”.

Înregistrarea participanților: 09:00 - 09:30 (AGENDA)

► 13 aprilie 2020 - „Sesiune de informare privind procedurile de achiziții publice conform regulilor Uniunii Europene (Regulamentul adaptat PRAG UE)”.

Înregistrarea participanților: 09:30 - 10:00 (AGENDA)

Participanți: reprezentanți ai companiilor ce prestează lucrări de construcție în domeniile de eficiență energetică și aprovizionare cu apă și canalizare în clădirile publice/construcții civile.

Limba de comunicare: limba română. 

Formularele de participare la sesiunea de informare completate le puteți transmite prin e-mail: inga.leontean@chamber.md până în data de 8 aprilie 2020, ora 15:00.

Ulterior, persoanele înregistrate (prin intermediul formularelor de participare) vor primi acces printr-un link expediat prin e-mail, precum și Ghidul Utilizatorului.

Doritorii de a participa la sesiunile de informare on-line trebuie să dispună în mod obligatoriu de calculator sau telefon mobil cu conexiune nelimitată la Internet, cameră web și microfon.

Pentru informații suplimentare și confirmări, vă puteți adresa la Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova. Persoană responsabilă Inga Leontean mob: 068 66 01 04.

Participarea este gratuită.

Vă reamintim că ADR Nord a publicat recent DOUĂ ANUNȚURI despre licitațiile internaționale privind achiziționarea lucrărilor de construcție pentru sporirea eficienței energetice a două instituții de învățământ, precum și TREI ANUNȚURI privind achiziționarea și contractarea lucrărilor pentru trei proiecte de îmbunătățire a serviciilor de alimentare cu apă în trei localități din Regiunea de Dezvoltare Nord. De asemenea, anunțurile se găsesc și pe site-ul CCI a RM.