Prima   -  Noutăți - Sesiune de consultanță on-line HelpDesk pentru companiile participante la licitațiile internaționale lansate de ADR Nord

Sesiune de consultanță on-line HelpDesk pentru companiile participante la licitațiile internaționale lansate de ADR Nord

14.04.2020   1162 accesări  

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM), în calitate de partener al Agenției de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) acordă sprijin complementar sectorului privat, pentru a facilita participarea întreprinderilor la licitațiile publice inițiate de Agențiile de Dezvoltare Regională pentru proiectele de infrastructură susținute de GIZ și finanțate de Uniunea Europeană în domeniile: aprovizionarea cu apă, canalizare și eficiență energetică în clădirile publice.

În acest sens, CCI a RM invită reprezentanții companiilor ce intenționează să depună dosare pentru participarea la licitațiile privind executarea lucrărilor de construcție pentru creșterea eficienței energetice a clădirilor publice și a lucrărilor de construcție pentru reabilitarea și extinderea sistemelor de aprovizionare cu apă și canalizare să apeleze la serviciul de consultanță on-line - HelpDesk, care va fi asigurat de către Camera de Comerț a Republicii Moldova, cu participarea experților din România și Republica Moldova, cu scopul de îmbunătățire a calității ofertelor depuse pentru  licitațiile lansate de ADR-urile din Republica Moldova.

Serviciul de consultanță se acordă doar pentru aspecte ce țin de partea procedurală a documentației de achiziție (Volumul I și II) nu și pentru aspecte de natură tehnică sau aspecte care țin de fundamentarea prețului ofertei.

Serviciile HelDesk-ului vor fi active după cum urmează:

► 16 aprilie 2020 (ora 09:00 - 17:00), cu înregistrare ulterioară până la 15 aprilie 2020, ora 15:00

► 22 aprilie 2020 (ora 09:00 - 17:00), cu înregistrare ulterioară până la 21 aprilie 2020, ora 15:00

Limba de comunicare: limba română.

Înregistrările se fac în baza Formularelor (descarcă) de solicitare a serviciului dat completate și transmise pe adresa de e-mail: inga.leontean@chamber.md în termenii sus-menționați.

Ulterior, persoanele înregistrate  vor fi informate privitor la  ora și modalitatea de acces prin expedierea  link -lui de acces, Ghidului Utilizatorului și a Declarației de exonerare a răspunderii.

Serviciul de consultanță este gratuit (pentru a beneficia de acest serviciul este necesar  acces la  calculator sau telefon mobil cu conexiune la Internet, cameră web și microfon).

Pentru informații suplimentare și confirmări, vă puteți adresa la CCI a RM. Persoană responsabilă: Inga Leontean, tel. mob.: 068660104.

Vă reamintim că ADR Nord a publicat recent DOUĂ ANUNȚURI despre licitațiile internaționale privind achiziționarea lucrărilor de construcție pentru sporirea eficienței energetice a două instituții de învățământ, precum și TREI ANUNȚURI privind achiziționarea și contractarea lucrărilor pentru trei proiecte de îmbunătățire a serviciilor de alimentare cu apă în trei localități din Regiunea de Dezvoltare Nord. De asemenea, anunțurile se găsesc și pe site-ul CCI a RM

Comentarii (0) Adaugă comentariu
Nume, Prenume *: E-mail:
Comentariu * caractere rămase