Prima   -  Noutăți - Discuție on-line pe marginea unei cercetări de master privind strategiile de dezvoltare a turismului în Regiunea de Dezvoltare Nord

Discuție on-line pe marginea unei cercetări de master privind strategiile de dezvoltare a turismului în Regiunea de Dezvoltare Nord

10.06.2020   1631 accesări  

O cercetare de master pe marginea strategiilor de dezvoltare a turismului în Regiunea de Dezvoltare Nord a fost astăzi subiectul unei discuții on-line cu Ana Zara, masterandă în cadrul extensiunii Bălți a Univeristății „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, specializarea Management în turism.

În cadrul discuției, colega noastră Diana Josan, specialistă în Secția politici regionale și cooperare externă, i-a oferit masterandei detalii despre promovarea și dezvoltarea turismului în Regiunea de Dezvoltare Nord. De asemenea, interlocutoarele au mai discutat despre un șir de probleme în sectorul turismului la nivel de regiune și despre atragerea investițiilor în turism.

Menționăm că, în 2016, ADR Nord a elaborat un program regional sectorial în domeniul sporirii atractivității turistice pentru Regiunea de Dezvoltare Nord. Documentul strategic a fost aprobat de Consiliul Regional pentru Dezvoltare Nord în ianuarie 2017.

Comentarii (0) Adaugă comentariu
Nume, Prenume *: E-mail:
Comentariu * caractere rămase