Prima   -  Noutăți - Apel de selectare a 6 ONG-uri de mediu pentru Programul de Dezvoltare a Capacităților Instituționale în cadrul Proiectului „Comunități rezistente la schimbări climatice prin abilitarea femeilor”

Apel de selectare a 6 ONG-uri de mediu pentru Programul de Dezvoltare a Capacităților Instituționale în cadrul Proiectului „Comunități rezistente la schimbări climatice prin abilitarea femeilor”

10.07.2020   219 Accesări  

PNUD Moldova a lansat un Apel de selectare a șase ONG-uri de mediu pentru Programul de Dezvoltare a Capacităților Instituționale în cadrul Proiectului „Comunități rezistente la schimbări climatice prin abilitarea femeilor”.

 

 

Domeniile principale ale Programului sunt:

  1. Managementul proiectului;
  2. Abilitățile și resursele tehnice;
  3. Managementul financiar și controalele interne;
  4. Abilitățile administrative în domeniul achizițiilor și angajării.

Activitățile vor fi implementare de o companie internațională specializată în consolidarea capacităților instituționale ale ONG-urilor.

În mod special sunt încurajate să aplice ONG-urile de mediu din raioanele și regiunile țintă ale Proiectului: Nisporeni, Călărași, Basarabeasca, Leova, UTA Găgăuzia, zona de securitate și regiunea transnistreană.

Formularul de Exprimare a Interesului cu documentele aferente enumerate în Ghidul de Aplicare trebuie expediat în format electronic la adresa de e-mail: tatiana.craciun@undp.org cu următorul text în titlul mesajului: „Concurs pentru selectarea ONG-lor de mediu” până în data de 31 iulie 2020, ora 16.00.

Informații și detalii privind criteriile de eligibilitate și procesul de selectare a ONG-urilor sunt prezentate în Ghidul de Aplicare: https://sc.undp.md/tnddetails2/2073/

Sesiuni de informare

În data de 14 iulie, 2020 ora 10:00 (în limba română) și 15 iulie, 2020 ora 10:00 (în limba rusă) vor fi organizate sesiuni de informare on-line pentru ONG-le care intenționează să participe la Programul de Dezvoltare a Capacităților Instituționale. Sesiunea are drep scop de a informa în detaliu organizațiile interesate despre scopul Programului, condițiile de participare și a oferi răspunsuri la întrebări ce țin de modalitatea de aplicare la Program. Pentru a participa la sesiunile de informare on-line, doritorii sunt rugați să-și confirme prezența la adresa de e-mail: tatiana.craciun@undp.org sau la numărul de tel.: (+373) 68680525.

Arrow Prev

     

  

Arrow Next