Prima   -  Noutăți - Ceremonia de premiere a concursurilor online „Marca Comercială a anului 2019” şi „Premiul pentru realizări în domeniul calităţii produselor şi serviciilor 2019”

Ceremonia de premiere a concursurilor online „Marca Comercială a anului 2019” şi „Premiul pentru realizări în domeniul calităţii produselor şi serviciilor 2019”

19.08.2020   617 accesări  

Directorul ADR Nord, Maria Maria Prisacari, a participat miercuri, 19 august, la ceremonia de premiere a concursurilor online „Marca Comercială a anului 2019” și „Premiul pentru realizări în domeniul calității produselor și serviciilor 2019”.

În cadrul evenimentului, Filiala Bălţi a Camerei de Comerţ şi Industrie a RM a felicitat premianţii, companiile din regiunea Bălţi, participante la aceste concursuri în cadrul celui mai impresionant şi mult aşteptat eveniment al mediului de afaceri autohton „Gala Businessului Moldovenesc”, organizat de Camera de Comeț şi Industrie a Republicii Moldova în parteneriat cu Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală.

După ceremonia de premiere a concursurilor online, la Bălți, participanților le-au fost înmânate premiile binemeritate, conform următoarelor nominalizări:

  • SA „Floarea Soarelui” - Mercuriul de Aur, categoria „Produse alimentare”,  Nominaţia „Reputaţie şi Încredere”, Marca Comercială FLORIS și laureat al Premiului pentru realizări în domeniul calităţii produselor şi serviciilor în anul 2019.
  • SRL „Gelibert” - Premiul Mare Mercuriul de Cristal, categoria „Bere şi băuturi nealcoolice”, Nominaţia „Debutul Anului”, Marca Comercială STILL aqua unIQa și laureat al  Premiului pentru realizări în domeniul calităţii produselor şi serviciilor în anul 2019.
  • ÎCS „Knauf-Gips” SRL - Laureat al Premiului, pentru realizări în domeniul calităţii produselor şi serviciilor în anul 2019.
  • SRL „Creativ-Nord” - Premiul Mare Mercuriul de Cristal, categoria „Produse alimentare”, Nominaţia „Debutul Anului”, Marca Comercială Alexeevskie.

Dorim tuturor învingătorilor succese în continuare şi realializari pe potriva aşteptărilor!