Prima   -  Noutăți - Deschiderea ofertelor depuse la licitațiile publice REPETATE privind achiziționarea serviciilor de supraveghere tehnică a lucrărilor în cadrul a două proiecte de eficiență energetică finanțate de Uniunea Europeană

Deschiderea ofertelor depuse la licitațiile publice REPETATE privind achiziționarea serviciilor de supraveghere tehnică a lucrărilor în cadrul a două proiecte de eficiență energetică finanțate de Uniunea Europeană

10.09.2020   911 accesări  

Agenția de Dezvoltare Regională Nord, în calitate de autoritate contractantă, a desfășurat joi, 10 septembrie 2020, deschiderea ofertelor depuse la licitațiile publice repetate privind achiziționarea serviciilor de supraveghere tehnică a lucrărilor în cadrul proiectelor de sporire a eficienței energetice a Liceul Teoretic „Dimitrie Cantemir” din municipiul Bălți și a Gimnaziului „Iurie Boghiu” din satul Flămânzeni, raionul Sângerei.

La licitațiile privind achiziționarea serviciilor de supraveghere tehnică a lucrărilor în cadrul celor două proiecte de eficiență energetică au fost depuse 3 oferte pentru proiectul de la Gimnaziul „Iurie Boghiu” din satul Flămânzeni și 3 oferte pentru proiectul de la Liceul Teoretic „Dimitrie Cantemir” din municipiul Bălți. Anterior, 6 companii au solicitat documentația de licitație pentru proiectul de la Liceul Teoretic „Dimitrie Cantemir" din municipiul Bălți și 6 companii - pentru proiectul de la Gimnaziul „Iurie Boghiu” din Flămânzeni.

Comisia de evaluare urmează să analizeze fiecare ofertă în parte și să desemneze antreprenorul care urmează să execute serviciile prevăzute. Deciziile respective vor fi făcute publice prin intermediul mijloacelor de comunicare ale ADR Nord.

Proiectele în cadrul cărora au fost desfășurate astăzi licitații publice sunt finanțate de Uniunea Europeană. Procedurile de achiziții publice se desfășoară conform Regulamentului GIZ în domeniul Achizițiilor Publice. Toate cele cinci licitații publice au fost filmate și transmise on-line în timp real.

Procedura de atribuire a contractelor de achiziții publice va respecta regulile stabilite în prezentul Regulament (GIZ PRAG), elaborat în baza prevederilor Ghidului practic PRAG al UE pentru contractele de servicii și contractele de lucrări. Respectarea acestor reguli asigură alegerea obiectivă, transparentă și nediscriminatorie a contractanților cu oferte competitive la cel mai bun raport preț-calitate sau cel mai bun preț, respectând, totodată, eficiența utilizării fondurilor publice.

Aceste două proiecte sunt finanțate de Uniunea Europeană în cooperare cu proiectul „Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova”, care este implementat de GIZ Moldova în parteneriat cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului și sprijinit financiar de Ministerul German pentru Cooperare Economică şi Dezvoltare (BMZ), Guvernul Suediei, Guvernul României și Agenţia Elveţiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC).

Comentarii (0) Adaugă comentariu
Nume, Prenume *: E-mail:
Comentariu * caractere rămase