Prima   -  Noutăți - Sesiune de informare pentru aplicanții proiectelor admise în Etapa a II-a a Apelului competitiv de selectare a proiectelor de dezvoltare regională pentru perioada 2021-2023

Sesiune de informare pentru aplicanții proiectelor admise în Etapa a II-a a Apelului competitiv de selectare a proiectelor de dezvoltare regională pentru perioada 2021-2023

04.11.2020   535 accesări  

ADR Nord a organizat miercuri, 4 noiembrie, o sesiune de informare pentru aplicanții proiectelor admise în Etapa a II-a a Apelului competitiv de selectare a proiectelor de dezvoltare regională pentru perioada 2021-2023, cu finanțare din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională.

În cadrul sesiunii de informare, organizată în regim online, specialiștii ADR Nord au adus la cunoștința aplicanților amendamentele la unele prevederi operate în Regulamentul apelului competitiv, aprobate prin decizia Consiliului Național de Coordonare a Dezvoltării Regionale nr.24/20 din 20.10.2020.

La sesiunea de informare au participat 24 de aplicanți - autoritățile publice locale de nivelurile I și II, reprezentanți ai instituțiilor publice și ai altor entități de drept public, precum și entități de drept privat (agenți economici) și reprezentanți ai organizațiilor neguvernamentale din Regiunea de Dezvoltare Nord, care au avut posibilitatea să primească răspunsuri la întrebările apărute la etapa completării cererii de finanțare.

La necesitate, specialiștii ADR Nord vor oferi, în continuare, consultații individuale aplicanților și suport informațional pentru pregătirea dosarului de aplicare a Cererii de finanțare.

Recent, membrii Consiliului Regional pentru Dezvoltare Nord au aprobat 29 din 37 de note conceptuale pentru proiecte de dezvoltare regională depuse în cadrul Etapei I a Apelului competitiv. Etapa a II-a a concursului se va încheia în data de 17 februarie 2021, ora 16:00, până când aplicanții urmează să pregătească și să depună Cererile complete de finanțare.

 
Comentarii (0) Adaugă comentariu
Nume, Prenume *: E-mail:
Comentariu * caractere rămase