Prima   -  Noutăți - ADR Nord oferă consultanță CR Dondușeni în procesul de elaborare a cererilor de finanțare pentru două proiecte depuse în cadrul Apelului competitiv de selectare a proiectelor de dezvoltare regională 2021-2023

ADR Nord oferă consultanță CR Dondușeni în procesul de elaborare a cererilor de finanțare pentru două proiecte depuse în cadrul Apelului competitiv de selectare a proiectelor de dezvoltare regională 2021-2023

03.12.2020   678 accesări  

Joi, 3 decembrie, în cadrul unei prime ședințe online, ADR Nord a oferit consultanță reprezentanților Consiliului raional Dondușeni pe marginea elaborării cererilor complete de finanțare pentru proiectele „Aprovizionarea cu apă din râul Nistru pentru 32 localități din raioanele Ocnița, Dondușeni și Soroca” și „Reabilitarea monumentului istoric-arhitectural conacul Cazimir din satul Cernoleuca, raionul Dondușeni”.

Aceste proiectele au trecut în Etapa I a Apelului competitiv de selectare a proiectelor de dezvoltare regională pentru perioada 2021-2023, cu finanțare din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională, compartimentul „Pe listă”. Cererea completă de finanțare urmează să fie depusă la sediul ADR Nord până în data de 11 martie 2021.

La eveniment au participat directorul ADR Nord, președintele CR Dondușeni și specialiști din ambele instituții.

La ședința comună ADR Nord  CR Dondușeni s-a decis elaborarea unui plan de acțiuni care va fi foaia de parcurs pentru elaborarea  Cererilor complete de finanțare. Specialiștii ambelor instituții se vor întruni săptămânal pentru coordonarea activităților ulterioare.

 
Comentarii (0) Adaugă comentariu
Nume, Prenume *: E-mail:
Comentariu * caractere rămase