Prima   -  Noutăți - INVITAȚIE PENTRU MASS-MEDIA. Lansarea lucrărilor de construcție pentru proiectele finanțate de Uniunea Europeană privind îmbunătățirea serviciilor de aprovizionare cu apă în orașul Drochia și de eficiență energetică a Gimnaziului „Iurie Boghiu” din satul Flămânzeni, Sângerei

INVITAȚIE PENTRU MASS-MEDIA. Lansarea lucrărilor de construcție pentru proiectele finanțate de Uniunea Europeană privind îmbunătățirea serviciilor de aprovizionare cu apă în orașul Drochia și de eficiență energetică a Gimnaziului „Iurie Boghiu” din satul Flămânzeni, Sângerei

01.02.2021   472 Accesări  

CINE?

Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord, Primăria orașului Drochia și Consiliul Raional Sângerei

CE?

Invită instituțiile mass-media la evenimentul de lansare a lucrărilor de construcție pentru proiectele finanțate de Uniunea Europeană (UE) privind îmbunătățirea serviciilor de aprovizionare cu apă în orașul Drochia și de eficiență energetică (EE) a Gimnaziului „Iurie Boghiu” din satul Flămânzeni, raionul Sângerei.

CÂND?

Miercuri, 3 februarie 2021, ora 11.00 (Drochia); ora 14:00 (Flămânzeni). 

UNDE?

  • Orașul Drochia, Primăria orașului Drochia, adresa: bd. Independenței, nr. 15A;
  • Satul Flămânzeni, comuna Coșcodeni, raionul Sângerei, în curtea  Gimnaziului „Iurie Boghiu”.

DETALII

Proiectele privind „Îmbunătățirea serviciilor de aprovizionare cu apă în orașul Drochia” și „Sporirea eficienței energetice a Gimnaziului „Iurie Boghiu” din satul Flămânzeni sunt finanțate de Uniunea Europeană.

Măsurile investiționale sunt implementate de ADR Nord în cooperare cu proiectul „Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova”, care este gestionat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ Moldova) și cu suportul Agenției de Dezvoltare Regională Nord, în parteneriat cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului (MADRM) și sprijinit financiar de Guvernul German (BMZ).

Valoarea totală a proiectului privind „Îmbunătățirea serviciilor de aprovizionare cu apă în orașul Drochia” este de 4,3 milioane de Euro, dintre care 3,9 milioane de Euro – acordați de UE, și 311.000 de Euro – contribuție locală. Aproximativ 20.000 de locuitori ai orașului Drochia vor beneficia de servicii de aprovizionare cu apă potabilă.

Valoarea totală a proiectului privind „Sporirea eficienței energetice a Gimnaziului „Iurie Boghiu” din satul Flămânzeni constituie 877.000 de Euro, dintre care 866.000 de Euro acordați de UE, și 11.000 de Euro – contribuție locală. Numărul total de beneficiari sunt peste 300 de elevi, profesori și angajați auxiliari ai Gimnaziului.

CONTACTE

Comentarii (0) Adaugă comentariu
Nume, Prenume *: E-mail:
Comentariu * caractere rămase
Arrow Prev

     

  

Arrow Next