Prima   -  Noutăți - A început evaluarea Cererilor complete de finanțare pentru conceptele de proiecte depuse în cadrul Apelului competitiv, Etapa II, cu finanțare din FNDR

A început evaluarea Cererilor complete de finanțare pentru conceptele de proiecte depuse în cadrul Apelului competitiv, Etapa II, cu finanțare din FNDR

26.02.2021   618 accesări  

Vineri, 26 februarie, a început procesul de evaluare a Cererilor complete de finanțare depuse în cadrul Etapei II a Apelului competitiv de selectare a proiectelor de dezvoltare regională pentru perioada 2021-2023, cu finanțare din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională (FNDR).

Comisia de evaluare a cererilor de finanțare a evalua administrativ cele 22 cereri complete de finanțare depuse până în data de 17 februarie la sediul ADR Nord [detalii].

Evaluarea cererilor complete de finanțare și aprobarea acestora de către membrii Consiliului Regional pentru Dezvoltare (CRD) Nord urmează să aibă loc, în perioada următoare, în conformitate cu regulamentul Apelului.

Pentru actualul apel de proiecte, eligibile pentru participare au fost autoritățile publice locale de nivelurile I și II, instituțiile publice și alte entități de drept public, precum și entitățile de drept privat (agenți economici) și organizațiile neguvernamentale din Regiunea de Dezvoltare Nord (Bălți, Briceni, Dondușeni, Drochia, Edineț, Fălești, Florești, Glodeni, Ocnița, Râșcani, Sângerei, Soroca).

După evaluarea administrativă a cererilor depuse urmează evaluarea tehnică și financiară a acestora, cu antrenarea experților specializați pe fiecare dintre domeniile de intervenție.

 
Comentarii (0) Adaugă comentariu
Nume, Prenume *: E-mail:
Comentariu * caractere rămase