Prima   -  Noutăți - Vizită de monitorizare post-implementare la proiectul „Amenajarea traseului ecoturistic Pădurea Domnească”

Vizită de monitorizare post-implementare la proiectul „Amenajarea traseului ecoturistic Pădurea Domnească”

12.06.2021   1203 accesări  

Conform Planului de acțiuni al ADR Nord pentru anul 2021 și în rezultatul raportului de audit al Curții de Conturi din noiembrie 2019, specialiștii ADR Nord au efectuat joi, 10 iunie 2021, o vizită de monitorizare post-implementare în cadrul proiectului „Amenajarea traseului ecoturistic Pădurea Domnească”: obiectivele „La Fontal” și „Zimbrărie”, finanțate din sursele Fondului Național pentru Dezvoltare Regională (FNDR).

Scopul vizitei a fost informarea din prima sursă cu starea proiectului la etapa actuală și acțiunile întreprinse pentru realizarea recomandărilor expuse în raportul de audit al Curții de Conturi.

În cadrul vizitei de lucru, specialiștii ADR Nord au discutat cu reprezentanții Rezervației Naturale „Pădurea Domnească”, precum și cu reprezentanții Consiliului raional Glodeni, care au oferit răspunsuri de clarificare, date statistice, prezentând totodată acțiunile realizate în baza planului de asigurare a durabilității proiectului.

În rezultatul vizitei de lucru va fi elaborat un raport de evaluare a impactului proiectului. Raportul va conține concluzii și unele recomandări.

ADR Nord a implementat acest proiect în perioada 2013-2014. Pentru lucrările efectuate în cadrul celor două etape ale proiectului, din sursele FNDR au fost alocați 5,57 milioane de lei. Lucrările de amenajare a traseului ecoturistic au fost executate de SRL „Agentinter”.

 
Comentarii (0) Adaugă comentariu
Nume, Prenume *: E-mail:
Comentariu * caractere rămase