Prima   -  Noutăți - ADR Nord evaluează două proiecte implementate în raionul Briceni

ADR Nord evaluează două proiecte implementate în raionul Briceni

25.06.2021   1373 accesări  

Specialiștii Secției monitorizare și evaluare (SME) din cadrul ADR Nord au efectuat joi, 24 iunie 2021, două vizite de monitorizare post-implementare în raionul Briceni, unde Agenția a realizat proiectul „Asigurarea eficienței energetice a clădirii școlii-internat sportive din satul Grimăncăuți, raionul Briceni”, implementat din sursele Fondului Național pentru Dezvoltare Regională (FNDR) în perioada 2017-2018, și proiectul „Renovarea sectorului de drum L-20 Briceni Briceni - Grimăncăuți - frontiera cu Ucraina”, implementat din sursele FNDR în perioada 2014-2016.

Vizitele de monitorizare și evaluare au fost efectuate conform Planului de acțiuni al ADR Nord pentru anul 2021 și în rezultatul Raportului de audit al Curții de Conturi din noiembrie 2019.

Scopul vizitelor a fost informarea din prima sursă cu starea proiectelor la etapa actuală, acțiunile întreprinse pentru realizarea Planului de asigurare a durabilității proiectelor și recomandările expuse în Raportul de audit al Curții de Conturi. 

În cadrul vizitei de lucru, specialiștii ADR Nord au discutat cu autorități locale din raionul Briceni, care au participat la monitorizarea post-implemntare a proiectelor, primarul satului Grimăncăuți, raionul Briceni, conducerea școlii-internat sportive din satul Grimăncăuți.

În urma acestor vizite de lucru, vor fi elaborate rapoarte de evaluare a proiectelor. Rapoartele vor conține concluzii și unele recomandări.

 
Comentarii (0) Adaugă comentariu
Nume, Prenume *: E-mail:
Comentariu * caractere rămase
Arrow Prev

   

  

Arrow Next