Prima   -  Noutăți - A avut loc ședința Comitetului de monitorizare a proiectului MSPL pentru perioada de raportare ianuarie – iunie 2021

A avut loc ședința Comitetului de monitorizare a proiectului MSPL pentru perioada de raportare ianuarie – iunie 2021

02.07.2021   148 Accesări  

Membrii Comitetului de Monitorizare al proiectului „Modernizarea serviciilor publice locale în Republica Moldova” (MSPL), implementat de GIZ Moldova, s-au întrunit vineri, 2 iulie 2021, într-o ședință de lucru cu partenerii pentru a discuta despre activitățile și progresul proiectului în perioada de raportare ianuarie-iunie 2021 și activitățile planificate pentru perioada următoare.

La eveniment au participat reprezentanți ai Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului (MADRM), ai Agențiilor de Dezvoltare Regională (Nord, Centru, Sud și UTA Găgăuzia), reprezentanți ai Academiei de Administrare Publică (AAP) și ai Universității Tehnice din Moldova (UTM), partenerii de dezvoltare și co-finanțatorii proiectului MSPL, precum și consultanții proiectului GIZ/MSPL.

Pe parcursul ședinței, consultanții GIZ/MSPL au vorbit despre realizările și provocările întâlnite în cazul celor patru obiective specifice ale proiectului în perioada de raportare, au menționat despre activitățile planificate, dar au punctat și provocările care ar putea apărea în viitor, identificând totodată și soluțiile posibile.

Reprezentanții ADR Nord, Centru și Sud au prezentat detalii despre realizările și situația în implementarea acordurilor de finanțare pentru anul 2021. Totodată, reprezentanții AAP și UTM au vorbit despre realizările în instituționalizarea modulelor de instruire în cazul ambelor instituții.

 
Comentarii (0) Adaugă comentariu
Nume, Prenume *: E-mail:
Comentariu * caractere rămase
Arrow Prev

     

  

Arrow Next