Prima   -  Noutăți - Experți germani GIZ în vizită la ADR Nord, pentru a evalua necesitățile de suport

Experți germani GIZ în vizită la ADR Nord, pentru a evalua necesitățile de suport

16.07.2021   695 Accesări  

Vineri, 16 iulie 2021, conducerea ADR Nord a primit în vizită o echipă de experți din cadrul Agenției de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Părțile au discutat despre perspectivele de colaborare și suport în contextul implementării politicii de dezvoltare regională în nordul Republicii Moldova.

În cadrul întrevederii, conducerea ADR Nord și reprezentanții GIZ au discutat despre necesitățile de asistență tehnică; obiectivele strategice de dezvoltare regională în nordul republicii; proiecte de infrastructură și programe de dezvoltare urbană, regionalizarea serviciilor privind managementul deșeurilor și asigurarea cu apă și canalizare; dezvoltarea economică la nivel regional.

În a doua parte a zilei, la Edineț, membrii delegației germane au avut întrevederi cu autoritățile publice locale. Experții GIZ au identificat împreună cu autoritățile locale posibilități de colaborare și suport în domeniile sus-menționate. Luni, 19 iulie a.c., delegația germană va efectua o vizită similară la Soroca.

 
Comentarii (0) Adaugă comentariu
Nume, Prenume *: E-mail:
Comentariu * caractere rămase
Arrow Prev

     

  

Arrow Next