Prima   -  Noutăți - Fondul Visegrad: Sesiune de informare la Bălți privind oportunitățile accesării granturilor și burselor pentru cetățenii Republicii Moldova

Fondul Visegrad: Sesiune de informare la Bălți privind oportunitățile accesării granturilor și burselor pentru cetățenii Republicii Moldova

30.03.2023   1478 accesări  

Agenția de Dezvoltare Regională Nord în parteneriat cu Tekwill Bălți și Fondul Internațional Visegrad (FIV) invită autoritățile publice locale, organizațiile neguvernamentale, instituții de învățământ gimnazial, liceal și superior, instituții de cercetare să participe la o sesiune de informare în data de 5 aprilie 2023 la Tekwill Bălți, str. Pușkin 38, mun. Bălți.

În cadrul sesiunii de informare, Anna Adamczyk, manager de proiect, și Petr Mareš, director executiv FIV, îi vor informa pe participanți despre oportunitățile accesării granturilor și burselor pentru cetățenii R. Moldova.

Totodată, în cadrul sesiunii de informare vor fi prezentate domeniile de interes ale Granturilor Visegrad, informații despre elaborarea cererii de finanțare, detalii despre procedura de aplicare și prezentarea bunelor practici în implementarea proiectelor.

Propunerile care urmează a fi depuse la Fondul Visegrad ar trebui să fie orientate către una dintre următoarele categorii tematice:

  • Politici publice și parteneriat instituțional;
  • Educație și consolidare a capacităților;
  • Inovații, cercetare și dezvoltare, antreprenoriat;
  • Dezvoltare regională, mediu și turism;
  • Cultură și identitate comună;
  • Valori democratice și mass-media;
  • Dezvoltare socială.

Vă rugăm să vă confirmați participarea în cadrul sesiunii de informare  până în data de 31.03.2023.

 Persoană de contact: Victoria Zabolotnîi, specialist în cooperare externă, e-mail: scai.adrnord@gmail.com, tel.: (0231) 262 94.

Comentarii (0) Adaugă comentariu
Nume, Prenume *: E-mail:
Comentariu * caractere rămase