Prima   -  Noutăți - Concurs în domeniul exportului

Concurs în domeniul exportului

03.05.2023   1280 accesări  

Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord lansează un concurs destinat exportatorilor și potențialilor exportatori din Regiunea de Dezvoltare Nord a Republicii Moldova.

Participanții la concurs urmează să completeze formularul de mai jos și să prezinte planul de export la email-ul spsp.adrnord@gmail.com, până în data de 10.05.2023.

Plan de export, exemplu: https://bit.ly/40UHRGt

Totodată, menționăm faptul că cel puțin un reprezentant al companiei participante la concurs trebuie să cunoască limba engleză.

Cei mai activi antreprenori, care vor completa chestionarul și planul de export, vor avea posibilitatea să-și promoveze afacerea și produsele/serviciile în cadrul unui expo-târg internațional.

Prin organizarea acestui concurs, ADR Nord urmărește să promoveze potențialul investițional și de export al Regiunii de Dezvoltare Nord și să stimuleze actorii regionali în procesul de creare a parteneriatelor de dezvoltare între întreprinderile locale și partenerii externi.

Această activitate este realizată în cadrul Programului „Aid for Trade”, implementat de ADR Nord în cooperare cu Asociația Întreprinderilor Mici și Mijlocii și Meșteșugurilor din Republica Cehă.

Pentru mai multe informații, telefonați la (231) 26294 sau scrieți-ne la e-mailul spsp.adrnord@gmail.com.

Comentarii (0) Adaugă comentariu
Nume, Prenume *: E-mail:
Comentariu * caractere rămase