Prima   -  Noutăți - În orașul Ocnița se finalizează lucrările de infrastructură în cadrul unui proiect de revitalizare urbană

În orașul Ocnița se finalizează lucrările de infrastructură în cadrul unui proiect de revitalizare urbană

20.07.2023   1562 accesări  

În orașul Ocnița sunt la etapa de finalizare lucrările de amenajare a teritoriului și reparația zonei istorico-arhitecturale din perimetrul străzilor 50 ani ai Biruinței și Sindicatelor. Lucrările sunt executate în cadrul unui proiect de revitalizare urbană implementat de Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord din sursele Fondului Național pentru Dezvoltare Regională și Locală (FNDRL).

Miercuri, 19 iulie 2023, directorul ADR Nord, Maria Prisacari, și specialiști din cadrul Agenției au efectuat o vizită de monitorizare la șantierul din orașul Ocnița, unde au verificat progresul și calitatea lucrărilor de revitalizare urbană executate în cadrul proiectului „Păstrăm trecutul pentru viitor  Reabilitarea patrimoniului istoric al orașului Ocnița pentru generațiile viitoare”. Reprezentanții ADR Nord au discutat cu autoritatea publică locală și cu reprezentanții companiei responsabilă de efectuarea lucrărilor despre un șir de aspecte privind ultimele lucrări executate în cadrul proiectului.

Valoarea proiectului constituie 5,98 mil. lei, alocate din sursele FNDRL. Contribuția Primăriei orașului Ocnița este de 10% din suma alocată.

Lucrările de revitalizare urbană în orașul Ocnița au demarat în iunie 2022 și sunt executate de SRL „Vladmih Company”.

 
Comentarii (0) Adaugă comentariu
Nume, Prenume *: E-mail:
Comentariu * caractere rămase