Prima   -  Noutăți - INVITAȚIE PENTRU MASS-MEDIA. Lansarea lucrărilor de construcție a Complexului multifuncțional sportiv din mun. Edineț

INVITAȚIE PENTRU MASS-MEDIA. Lansarea lucrărilor de construcție a Complexului multifuncțional sportiv din mun. Edineț

24.04.2024   322 accesări  

CINE?

Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord

CE?

Invită instituțiile mass-media la evenimentul de lansare a lucrărilor de construcție Complexului multifuncțional sportiv din mun. Edineț.

CÂND?

Joi, 25 aprilie 2024, ora 11.00

UNDE?

Edineț, str. Șoseaua Bucovina, nr. 33/B

DETALII

Proiectul „Crearea complexului multifuncțional sportiv în municipiul Edineț”, implementat de ADR Nord, este finanțat din sursele Fondului Național pentru Dezvoltare Regională și Locală. Acest proiect va contribui la îmbunătățirea infrastructurii regionale pentru dezvoltarea sportului și punerea în valoare a patrimoniului sportiv, prin organizarea diverselor activități sportive pentru promovarea imaginii Regiunii de Dezvoltare Nord drept regiune favorabilă pentru practicarea și dezvoltarea sportului ca mod sănătos de viață. De viitorul complex multifuncțional sportiv vor beneficia circa 100 de mii de locuitori din raioanele Edineț, Briceni, Ocnița, Râșcani, Dondușeni, precum și turiștii. Valoarea totală a proiectului constituie 32.592.49 de lei, din care 27.051.773 de lei – din sursele FNDRL și 5.540.724 de lei – contribuția Primăriei municipiului Edineț.

 
Comentarii (0) Adaugă comentariu
Nume, Prenume *: E-mail:
Comentariu * caractere rămase